درایوهای سری Basic قابلیت اطمینان بالا با عملکردی آسان را در طول دوره بهرهبرداری فراهم میکنند. با توجه به استفاده از متدهای کنترلی V/F و Vector Control، از کنترل دقیق و مطمئن موتور اطمینان حاصل میگردد. برخی از ویژگی ها نظیر ظرفیت تحمل اضافه بار 150% به مدت یک دقیقه، 180% به مدت 1 ثانیه و ایجاد 150% گشتاور نامی در سرعت 1Hzمجهز به امکان ارتباطی Serial با پروتکل Modbus و قابلیت جدا شدن کی پد برای نصب روی درب تابلو را نیز دارا می باشند.
محصولات مرتبط
کلید مینیاتوری تک پل 16 آمپر ادی
کلید مینیاتوری تک پل 10 آمپر ادی
کلید مینیاتوری تک پل 6 آمپر ادی
کلید مینیاتوری تک پل 4 آمپر ادی
کلید مینیاتوری تک پل 2 آمپر ادی
کنترل فاز میکروپروسسوری برنا الکترونیک
داکت2متری شیاردار با ارتفاع 80 و عرض 80
داکت2متری شیاردار با ارتفاع 80 و عرض 60 پل الکتریک
داکت2متری شیاردار با ارتفاع 60 و عرض 60 پل الکتریک
داکت2متری شیاردار با ارتفاع 40 و عرض 60 پل الکتریک
در پاسخ به سوال اینورتر چیست، همانطور که گفتیم اینورتر جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل می کند. این دستگاه ها خود هیچگونه نیرویی را تولید نمی کنند و برق خود را از منبع DC می گیرند. اگر منبع برق DC ضعیف باشد اینورتر نمی تواند نقشی در تقویت این جریان بازی کند.
برای اینکه اینورتر بتواند جریان مستقیم را به جریان متناوب تبدیل کند به سوئیچینگ نیاز دارد. سوئیچینگ در واقع در هر ثانیه 50 بار جریان را کاملا برعکس می کند. یعنی در هر دقیقه حدودا 3000 بار جریان عوض می شود تا جریان خروجی به صورت مربعی باشد. این واحدهای سوئیچینگ متصل به یک مبدل الکتریسیته هستند.
همانطور که گفتیم وظیفه اینورتر تقویت جریان ورودی نیست. این وظیفه بر عهده ترانسفورماتور می باشد. ترانسفورماتور یک قطعه الکترومغناطیسی شامل دو سیم پیچ با هسته های آهنی است که می تواند ولتاژ پایین AC را تقویت کرده و به ولتاژ بالای AC و برعکس تبدیل کند.
سرعت گردش موتور (RPM) ارتباط مستقیمی با ولتاژ و فرکانس موتور دارد. با افزایش فرکانس و ولتاژ سرعت گردش موتور افزایش می یابد. به کمک اینورتر می توان برای پایین آوردن فرکانس و ولتاژ و همچنین سرعت موتور الکتریکی استفاده کرد.
مزایای استفاده از اینورتر :
استفاده از اینورتر مزایایی دارد که قصد داریم در این بخش به آنها بپردازیم. اینورتر بسیار هوشمند عمل می کند. اینورتر قادر است از روی میزان باری که به سمت موتور می رود جریان متناسب با آن را تشخیص داده و چرخش موتور را با آن هماهنگ کند برای مثال هنگامی که لباسشویی در حال کار است سرعت چرخش موتور به میزان وزن لباسهای داخل آن بستگی دارد که توسط اینورتر تنظیم می شود. مثال دیگر سرعت حرکت آسانسور است که با توجه به تعداد و وزن افراد داخل آن و توسط اینورتر تنظیم می شود.
دیدگاه خود را بنویسید